Visuele evaluatie van je dag

Hoe kijk jij terug op vandaag? Hoe voel jij je nu?

Zoals de feestende party people uit mijn vorige blog? Of iets minder energiek?

Zit je hoofd vol met informatie en weet je niet waar je moet  beginnen? Of ervaar je juist veel ruimte?

Af en toe neem ik ‘s avonds de tijd om te mijmeren en terug te blikken.  Dat vind ik vooral fijn als ik merk dat ik erg in mijn hoofd zit. Daarbij maak ik aantekeningen in mijn notitieboek. Wat gaf mij energie en wat kostte mij energie? Vaak doe ik dat met losse kreten en symbolen op een blad. Maar gestructureerd is soms ook fijn. Ik maakte een visueel template waarmee je de dag kunt evalueren. Dit kan helpen als je even niet weet waar te beginnen. Zelf vind ik het prettig om dit gedurende langere tijd te doen. Zo kun je ontdekken of er een patroon zit in de dingen die je energie geven of juist energie kosten.

Hier kun je ‘m downloaden.

Print ‘m uit (gelijk een stapeltje 😉 )of teken ‘m na in je eigen stijl. Ik ben benieuwd naar je ervaringen bij het invullen.