Visuele kalender 

Maandag 2 december dacht…is het alweer december? Ga ik nu echt die superdrukke feestmaand in? Als ik nog twee keer knipper met mijn ogen dan is 2019 voorbij.

Dinsdag 3 december las ik een artikel op Intermediair: Drie goeroes om helemaal zen de decembermaand door te komen.

Toen dacht ik: Waarom ga ik niet ook wat meer Zen de decembermaand door? Niet door te mediteren maar door te tekenen. Het is een maand waarin vaak veel leuke dingen gebeuren. En door deze momenten te tekenen gaan ze uit je hoofd op papier. Hoe minder je vasthoudt in je hoofd, hoe beter je je kunt focussen en hoe meer rust je ervaart.

Ik maakte een super simpele kalender op A4 formaat. Iedere dag teken ik iets dat ik die dag meemaak. Heel eenvoudig met een zwarte pen.

Denk je: leuk dat wil ik ook! Teken dan met me mee in januari.

Download hier de visuele kalender van januari 2020

Meer van deze tekentips ontvangen? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief.