Teken je dag tijdens de panedemie

Gister dacht ik aan de ene kant voel ik me echt onrustig. En aan de andere kant wil ik ook graag iets positiefs doen in deze tijden van stress en crisis. Dus ik bedacht het volgende: Op woensdag 18 maart, donderdag 19 maart en vrijdag 20 maart ga ik steeds om 10 uur ‘s ochtends Live op Instagram met een online tekensessie: Teken je dag. Ik maak op de visuele kalender (die je hieronder kunt downloaden) een tekening van mijn dag. En ik help jou op weg bij het tekenen van jouw dag.

Meedoen? Volg mij op instagram

Print de maand maart uit de visuele kalender

Geen printer? Een wit vel papier is ook goed. En natuurlijk je favoriete tekenmateriaal. Of gewoon de eerste de beste stift, potlood of pen die je kunt vinden.

Graag tot morgenochtend om 10 uur op Instagram