Mijn favoriete stift

Een vraag die ik vaak krijg tijdens mijn workshops Zakelijk Tekenen of Visueel Reflecteren: Wat is jouw favoriete stift? Een lastige vraag want er is zoveel keuze en fijn materiaal. Ik maakte een video over mijn favoriete stift. Een zwarte marker ideaal om te gebruiken in een schetsboek. In de video laat ik je ook zien hoe je het woord verbinding kunt tekenen.

Wil je meer tips over zakelijk tekenen of visueel reflecteren? Wil je je verder verdiepen door het lezen boeken over visueel communiceren? Of ben je op zoek naar fijn notitieboek, een goede tekenapp of ander materiaal? Op deze pagina vind je een hele lijst met tips. Deze lijst is in ontwikkeling. Ik werk ‘m regelmatig bij. Heb je zelf een goede tip? Ik vind het leuk als je me mailt! aafke@studio-pen.nl

Wil je leren hoe je door te tekenen kunt ontspannen en reflecteren? Doe dan mee met het online programma Teken je Zen. We starten op 8 maart 2021. Hier lees je er meer over.