Augustus: Consolidatie

Augustus is de eerste maand van de herfst als je naar de  energetische indeling van de seizoenen kijkt. De eerste verkleuringen zijn zichtbaar. Ik zag het aan de blaadjes in de bomen tijdens mijn wandeling door de bossen van Castricum. De dagen worden korter en de yin energie neemt toe.

De grondtoon van augustus is moeiteloosheid. En in dat kader houd ik het in dit blog verder kort 🙂 Ik maakte een samenvatting van de maand augustus van het boek en de podcast  van Jaap Voigt: Leven en werken in het ritme van de seizoenen. Je vindt ‘m hieronder.

Download de visuele samenvatting AUGUSTUS  PDF

De verzameling breidt zich uit: Ik maakte ook een visuele samenvatting van februari maart  april  mei en juli

Wil je meer leren over de seizoenen en vind je het fijn om maandelijks te reflecteren met tekeningen? Doe dan mee met het Reflectieuurtje Seizoenen. Stuur mij een mailtje als je meer wilt weten aafke@studio-pen.nl