Posten op LinkedIn: zo gaat dat in mijn hoofd

Soms loop ik een beetje vast in mijn eigen gedachten. Zoals vorige week. Ik wilde iets op LinkedIn posten. Dat is voor mij altijd nogal een dingetje. Op de één of andere manier leg ik mijn lat altijd héél hoog als het gaat om iets delen op dit social media forum. Dit keer lukte het totaal niet. Mijn frustratieniveau bereikte een hoogtepunt. Al mijn gedachtes, ik vond ze stom en ze moesten weg.

Ik deed mijn computer dicht en maakte een wandeling door het bos. Toen ik terugkwam postte ik niets op LinkedIn. In plaats daarvan maakte ik de tekeningen hieronder. Het gaf me mooie inzichten en ik vond het erg leuk om te maken.

Ik begon met hele snelle schetsen in mijn notitieboek

(het tekenen moet het denken niet in de weg zitten, zei iemand ooit tegen mij)

Daarna werkte ik de schetsen uit op mijn Ipad

En dit doe ik ook zo graag in mijn werk bij Studio Pen. Teams helpen om rust, ruimte en overzicht te ervaren in mijn workshops Visueel Reflecteren. Tijdens deze incompany workshop ga je met je team werken aan je persoonlijke ontwikkeling én vitaliteit door te tekenen. Wil je er meer over weten, kijk hier  of mail me aafke@studio-pen.nl