Tekenbingo

Op een leuke en creatieve manier kennismaken? Organiseer een tekenbingo

Hoe doe je dat?
👉 Geef deelnemers een blaadje en een stift
En dan vraag je ze het volgende:
– Verdeel het blaadje in 8 vakken
– Zoek een gesprekspartner
– Tijdens het gesprek ga je op zoek naar overeenkomsten
– Overeenkomst gevonden? Maak er een tekening bij
Bijv.
🌻een ooievaar omdat je allebei van ADO Den Haag houdt
🌻een Nintendo switch omdat je allebei van gamen houdt
🌻een kerk omdat je allebei uit een dorp komt
(voorbeelden komen uit een training Zakelijk Tekenen die ik gister gaf 😊 )

– Zoek opnieuw een partner
– 8 vakjes vol, dan mag je heel hard roepen….

Tekenen met je team

Deze kennismakingsoefening gebruik ik vaak tijdens incompany workshops. Wil je  samen met je team ervaren hoe tekenen jou kan helpen tijdens je werk? Dan kom ik graag bij je langs voor een Workshop Visueel Reflecteren of Zakelijk Tekenen. Mail me: aafke@studio-pen.nl en ik vertel je graag meer over alle mogelijkheden.