Live getekend visueel Verslag

Terwijl mensen vertellen, praten en discussiëren, teken en schrijf ik als graphic recorder op een groot wit vel papier aan de wand. Door een combinatie van simpele beelden en woorden krijgen ideeën een plek en komt de essentie in beeld. 

Aan het eind van de dag heb je een verslag in woord en beeld. Dit kun je bijvoorbeeld gebruiken om aan het einde van de dag mee te nemen in de afsluiting/recap van de dag. Leuk om foto’s van te maken, te delen via social media of te gebruiken als visuele notities bij een vervolgsessie.

In plaats van op papier kan ik het visuele verslag ook direct digitaal maken op een Ipad. Ik bespreek graag met jou op welke manier je graphic recording het beste in kunt zetten zodat het de meeste waarde toevoegt voor de deelnemers.

Van klanten krijg ik te horen over mijn tekenstijl: 

Heel erg overzichtelijk.

Vrolijke en vriendelijke beelden met een vleugje humor. 

Praatplaat

Je wilt je verhaal vertellen aan je collega’s of klanten. Je hebt al een powerpoint presentatie gemaakt.

Al snel merk je dat het veel tekst wordt en veel slides. Hoe kun je nu je verhaal op een leuke en compacte manier vertellen?

Daar help ik jou graag bij. Tijdens een visuele sessie kijk ik samen met jou wat de rode draad is van jouw verhaal. Terwijl jij vertelt stel ik verdiepende vragen én schrijf en teken ik met jou mee. Zo krijgen we snel helder wat nog niet helemaal duidelijk is. En help ik jou bij het structureren van je gedachten.

Na afloop werk ik dit gesprek uit in een eerste schets. We bespreken deze schets, en scherpen jouw verhaal nog extra aan. Dan werk ik jouw verhaal uit tot een praatplaat. Eén aansprekende visual waarmee je jouw verhaal krachtig en compact kunt vertellen.

Voorbeelden visueel verslag

Wil je een visueel verslag, sketchnote, praatplaat of tekening? Ben je op zoek naar een live tekenaar | graphic recorder voor jouw bijeenkomst?  Stuur me een e-mail en ik help je graag verder: aafke@studio-pen.nl