Online Les: Start met Visueel Reflecteren

Het ebook start met Visueel Reflecteren kun je downloaden door op de afbeelding hiernaast te klikken.

Wil je de oefeningen uit het ebook Start met Visueel Reflecteren samen met mij doen? Volg dan de online les hieronder:

Ik ben Aafke Frederik. Een paar jaar geleden startte ik met tekenen op mijn werk. Eerst nog in mijn baan bij een bank op de Zuidas en daarnaast parttime in mijn eigen bedrijf. In 2019 waagde ik de sprong en zei ik mijn baan op. Ik teken nu live tijdens (online) bijeenkomsten, faciliteer team meetings en geef trainingen Zakelijk Tekenen en Visueel Reflecteren..

Iedere dag teken ik ook voor mezelf. Om mijn hoofd te legen en mijn lijf meer te voelen. Om mijn (pieker)gedachten een plek te geven. Om inzicht te krijgen in wat mij energie geeft en kost. En niet in de laatste plaats om mooie momenten van klein dagelijks geluk te vangen in een tekening.

Het tekenen geeft me zoveel inzicht en rust. Dit wil ik graag delen met jou.