Teken je intentie

Verander je werkdag door één simpele handeling

Jij begint jouw werkdag vaak met de meeste dringende zaken. Eenmaal afgerond, ga je snel door naar de volgende taak en de volgende. Tussendoor beantwoord je nog wat appjes en ga je naar een meeting.

En dan is de ochtend opeens voorbij, je thee koud, je hoofd vol en je lijf moe. En het einde van je To Do lijst? Mwah, die lijkt niet echt dichterbij te zijn gekomen.

Het kan ook anders

Stel je eens voor dat je je werkdag begint met tijd te maken voor hoe je je die dag wilt voelen. Wat is je intentie voor deze dag? Wat wil je vandaag écht prioriteit geven?

Je intentie kan bijvoorbeeld zijn: focus, let’s do this, ontspanning, vertragen, vrijheid, humor of gezelligheid.

Ik ga je helpen om je intentie concreet te maken door deze te tekenen. Als je dit doet zul je merken dat je hier de hele dag plezier van zult hebben.

Door je intentie te tekenen:

Zal je werkdag veranderen. Want die tekening die je gemaakt hebt, is opgeslagen. Je zult ‘m gedurende de dag voorbij zien komen.  Omdat hij voor je staat. Maar ook omdat je brein zich gaat focussen op jouw intentie. En steeds opmerkt als er iets is dat past bij jouw intentie. En dat is fijn.

Begin je je dag anders. Je laat alle taken even rusten en omarmt creativiteit en tijd voor jezelf. Dat je daar een prioriteit van maakt werkt de rest van de dag door. Je maakt meer verbinding met jezelf.

 Ga je je werk op een andere manier doen. Niet gehaast en zo snel mogelijk, maar met de intentie die je die dag voor jezelf hebt gezet. Je gaat bewuster met je tijd en energie om. 

Ook als je een rotdag hebt

Want tsja die hebben we allemaal wel eens, althans ik wel. En juist op zo’n dag ligt het risico op de loer om je maar snel te storten op je taken. En juist op zo’n dag is het waardevol om aan het begin van de dag tijd te nemen voor je intentie.

Je intentie op een rotdag kan bijvoorbeeld zijn: leg de lat laag, lief zijn voor mezelf of ik mag ruimte maken voor het rotgevoel. In deze training leer je hoe je op rotdagen jouw intentie kunt tekenen. En dat gaat je helpen om mee te bewegen met en door het rottige gevoel.

Teken je intentie

Wat is het niet:

× Een quick fix, het einde van stress.

Wat is het niet:

× Een effectiviteitstool

Wat is het niet:

× Een mega grote verandering die bakken met tijd kost

Maar wel:

✔️ Een klein en fijn ritueel voor jezelf met veel effect.

Maar wel:

✔️ Een hulpmiddel bij het managen van je energie. De dag starten met een rustige en creatieve activiteit, werkt de hele dag door.

Maar wel:

✔️ Een eenvoudige aanpassing in je dagelijkse routine. Vijf minuten investeren, de hele dag oogsten.

Wat krijg je:

 • Een leuke en praktische online training met allemaal korte video’s die je in je eigen tempo en tijd kunt volgen
 • Ik neem je stap voor stap mee en laat je zien hoe je jouw intentie concreet kunt maken door te tekenen
 • Je leert hoe je poppetjes en emoties tekent en gaat aan de slag met maken van jouw persoonlijke poppetje
 • Handout met meer dan 50 voorbeelden van hoe je de verschillende intenties zou kunnen tekenen

Prijs: EUR 47 exclusief 21 % BTW

Nu tijdelijk inclusief online live masterclass op woensdag 15 mei 2024 van 9-10 uur

Praktisch: Je krijgt toegang tot de online academie van Studio Pen. Hierin vind je al het materiaal en de video’s. Je kunt de training in je eigen tempo doorlopen. Je krijgt 3 maanden toegang tot de training.

Tickets: je kunt je tickets online kopen en betalen met Ideal. Je ontvangt van mij een factuur.

Materiaal dat je nodig hebt:

 • Een notitieboek zodat je dagelijks je intentie kan vastleggen: liefst met wit papier of dotted grid (puntjes)
 • Een zwarte stift of fineliner
 • Een paar gekleurde stiften en/of potloden
 • Ander tekenmateriaal waar jij blij van wordt

Over Aafke

Ik heb deze training gemaakt omdat ik zelf merkte hoe hard ik het nodig had: tijd nemen om mijn intenties helder te krijgen. Ik werk zelf niet zo gestructureerd. En ik kan soms wel wat jaloers kijken naar mensen die zijn van: “Plan Do Act”. Doelen stellen, een plan maken en afvinken maar. Dat ben ik niet. Ik laat me liever leiden door waar ik op dat moment energie van krijg.

Een structuurjunkie zal ik nooit worden. Wat mij wel enorm helpt, is elke dag beginnen met een tekening van hoe ik me wil voelen. Dit heeft me het afgelopen jaar, waarin ik twee keer ben verhuisd, enorm geholpen. Ondanks de hectiek merkte ik dat deze manier van zelfzorg niet veel tijd kost en toch veel effect heeft. Dat gun ik jou ook!

Als je je innerlijke wereld verandert, verandert de wereld om jou heen ook

Veelgestelde vragen

Ik kan niet tekenen, is deze training wel geschikt voor mij?

Ja, juist. In deze training ga ik je laten zien hoe je “het moet mooi” kunt loslaten en het plezier in het tekenen weer kunt terugvinden. Mijn motto is: leg de lat laag.

Leer je ook tekentechnieken in deze cursus?

Je leert hoe je op een eenvoudige manier poppetjes en emoties kunt tekenen. Ook ga je aan de slag met het tekenen van jouw persoonlijke poppetje.

Moet ik veel tekenmateriaal aanschaffen?

Je hebt nodig:

 • Een zwarte stift of fineliner
 • Een paar gekleurde stiften en/of potloden
 • Een paar vellen wit papier of een notitieboek (liefst blanco of met puntjes/dotted grid)

Kijk vooral naar wat je al in huis hebt, shoppen kan altijd maar hoeft meestal niet (zegt iemand die bijna niets liever koopt dan tekenspullen ;))

Kun je me een voorbeeld laten zien van het tekenen van je intentie?

Jazeker, kijk eens naar deze Reel op de instagram pagina van Studio Pen: https://www.instagram.com/reel/C4fUt–IHJ0/  En leuk als je me volgt!

Wanneer begint de cursus?

Je kunt na aankoop meteen beginnen.

Hoe lang heb ik toegang tot de cursus?

Voor deze cursus is dat 3 maanden.  Je kunt het aantal maanden ook altijd terugvinden op de factuur, deze ontvang je na betaling in je mailbox. Ik heb ervoor gekozen om de cursus een beperkte toegangstijd te geven. Wist je namelijk dat een groot aantal deelnemers hun cursus niet afrondt als ze onbeperkte tijd hebben? Je kunt dit dus ook zien als een vriendelijke aanmoediging om tijd voor jezelf te maken en aan de slag te gaan met de cursus 😉

De handout kun je downloaden en blijven gebruiken zo lang als je wilt.