Mini-cursus: Zen met je Pen

Gratis en online

Voor iedereen die wel eens last heeft van een vol hoofd

In 3 dagen ontdek je:

  • Hoe je kunt ontspannen en reflecteren door te tekenen, ook als je echt niet creatief bent

  • Een fijne manier om al die gedachtes IN je hoofd - UIT je hoofd te krijgen

  • Wat je kunt doen om meer inzicht te krijgen in wat jij NU nodig hebt

  • Hoe je jezelf een pauze kunt geven waarin je echt oplaadt

Je ontvangt van mij drie dagen lang een video met een korte les in je mailbox.

Het bekijken van de video én het maken van de oefeningen duurt ongeveer 10-15 minuten.

Perfect voor een pauze tijdens je werkdag. Zeker als je veel achter een beeldscherm zit.

Wie ben ik?

Ik ben Aafke Frederik. Een paar jaar geleden startte ik met tekenen op mijn werk. Eerst nog in mijn baan bij een bank op de Zuidas en daarnaast parttime in mijn eigen bedrijf. In 2019 waagde ik de sprong en zei ik mijn baan op. Ik teken nu live tijdens (online) bijeenkomsten, faciliteer team meetings en geef trainingen Zakelijk Tekenen en Visueel Reflecteren..

Iedere dag teken ik ook voor mezelf. Om mijn hoofd te legen en mijn lijf meer te voelen. Om mijn (pieker)gedachten een plek te geven. Om inzicht te krijgen in wat mij energie geeft en kost. En niet in de laatste plaats om mooie momenten van klein dagelijks geluk te vangen in een tekening.

Het tekenen geeft me zoveel inzicht en rust. Dit wil ik graag delen met jou.

Gun jezelf iedere dag een moment van rust én creativiteit. Doe mee met de gratis mini-cursus Zen met je Pen. Van 21 t/m 23 maart 2022

Veelgestelde vragen

Ik kan niet tekenen, is deze mini-cursus wel geschikt voor mij?

Jazeker. In deze mini-cursus gaat het niet om het maken van mooie tekeningen. Het doel van het tekenen is ontspannen en reflecteren. Wat hierbij helpt is de gedachte dat je mag experimenteren, spelen en genieten van de pen of stift die over het papier wandelt.

Hoeveel tijd kost deze mini-cursus?

Het bekijken van de video’s en het tekenen kost je ongeveer 10-15 minuten per dag. Perfect voor een pauze tijdens je werkdag.

Welk materiaal heb ik nodig?

Je hebt nodig:

  • een paar velletjes A4 papier
  • een gekleurd potlood
  • een paar gekleurde stiften
  • een zwarte stift of fineliner.

Heb je dit allemaal niet in huis? Het papier heb je echt nodig. Maar verder: ook met een balpen, krijtje of lippenstift (nou ja bij wijze van) kun je meedoen aan deze cursus.

Ik deed mee in 2020 is deze mini cursus hetzelfde?

Wat leuk dat je eerder meedeed. Deze ronde van de mini cursus Zen met je Pen bevat nieuwe opdrachten en video’s.